Broj pregleda

Bilten opštine Knjaževac

Pronalaženje idejnog rešenja za bilten opštine Knjaževac, grafički i sadržajno, čijim bi se izdavanjem zadovoljile potrebe građana opštine Knjaževac za blagovremenim i objektivnim informisanjem o temama od značaja za lokalnu zajednicu, svrha je raspisivanja konkursa za idejno rešenje Biltena opštine Knjaževac.

Nagradni fond iznosi 100.000,00 din. u neto iznosu.

Ukoliko do utvrđenog roka pristignu najmanje tri rada koji odgovaraju uslovima konkursa, dodeliće se sledeće nagrade u neto iznosu:

– Prva nagrada 50.000,00 din.
– Druga nagrada 30.000,00 din.
– Treća nagrada 20.000,00 din.

Rok za predaju rada je 11. novembar 2013. godine  do 15 časova.

Bilten treba da pruži jasne informacije o radu i aktivnostima organa lokalne samouprave, javnih preduzeća, ustanova kulture, obrazovnih, zdravstvenih i socijalnih ustanova, privrednih subjekata, udruženja građana, kao i informacije o radu i aktivnostima mesnih zajednica. Bilten treba da obrađuje teme važne za stanovnike gradskog i seoskih naselja, kao i da pruži mogućnost za komentare i sugestije građana.

Konkursni rad treba da predstavlja idejno rešenje biltena opštine Knjaževac za mesec oktobar 2013.godine, grafički i sadržajno.

Tekstualni deo treba da sadrži idejno rešenje rubrika. U skladu sa predlogom idejnog rešenja rubrika, potrebno ja da predložene rubrike sadrže tekstove koji su napisani na osnovu stvarnih događaja važnih za opštinu Knjaževac i njene građane, a za period od 1. oktobra 2012. godine do 30. septembra 2013. godine.

Broj strana biltena ne treba da bude manji od 8 ni veći od 16, formata A4.

U okviru rada treba izraditi idejno rešenje za logo Opštinskog biltena, idejno rešenje naslovne strane, idejno rešenje unutrašnjih strana i idejno rešenje poslednje strane.

DOKUMENT PREUZMITE OVDE

0 Responses

  1. Ponovo gluposti opstinskog rukovodstva,
    Dali je narode neko ikada cu da je iko raspisao
    JAVNI ANONIMNI KONKURS.
    ili ljudi pojma nemaju o tome
    ili je opet neka namestaljka da se prebacuju pare medijima po dogovoru .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE