Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Predsednik opštine sa ratnim veteranima

Na inicijativu Srpskih ratnih veterana Knjaževca, u Skupštini opštine održan je trećeg marta sastanak na kome su predstavnici tog udruženja razgovarali sa Milanom Đokićem, predsednikom opštine, o načinima na koje lokalna samouprava može da poboljša položaj ratnih veterana.

MILAN DJOKIC KNJAZEVAC
Predsednik opštine Milan Đokić

“Prema našim informacijama, sa teritorije Knjaževca više od 3.000 ljudi učestvovalo je u ratovima tokom devedestih od Bosne do Kosova. Mi trenutno imamo nešto više od 800 članova i ovom prilikom pozivam sve ratne veterane da se priključe našem Udruženju”, rekao je Milan Zdravković, predsednik Srpskih ratnih veterana u Knjaževcu.

Kao lokalna samouprava osećamo obavezu da se na neki način revanširamo ovim ljudima koji su na branik otadžbine stavili ono najvrednije – svoje živote, rekao je Milan Đokić, predsednik opštine.

“Svakako da možemo, makar na jedan simboličan način, pokažemo da mislimo o njima i da osećamo zahvalnost prema tim ljudima. Moj predlog biće da im se odobri popust na sve komunalne usluge. Pozivam i sve knjaževačke privrednike da slede primer “Knez petrola”, koji veteranima omogućavaju određenu vrstu popusta, da se i ostali uključe u ovu akciju i učine isto”, dodao je Milan Đokić.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara